Billige læsebriller – hvordan?

Billige læsebriller – hvordan?

Hold godt øje med priserne, når du er på udkig efter nye briller, der både ser godt ud, holder længe og tager hensyn til miljøet. Briller behøver nemlig ikke at koste det hvide ud af øjnene! Hos OjeOje kan du altid få billige læsebriller og solbriller med øje for klimaet. 


Se alle vores recycled læsebriller til fair priser – altid 3 par for 600 kr.!

De fleste spærrer øjnene op, når de ser prisskiltet på en brille hos optikeren. Det er ikke billigt! Men det behøver slet ikke koste så meget at kunne se godt, se godt ud og holde miljøet for øje. Hos OjeOje koster alle vores briller 250 kr., og du kan altid mikse 3 par for 600 kr. inkl. fragt. Billigt, ja. Men hos OjeOje kalder vi det ikke billige briller – de koster bare mindre end mange andre steder og er det synlige bevis på, at det er muligt at lave gode briller til en god pris.

Kan prisen ses på kvaliteten?

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, selvom det nogle gange kan se sådan ud. Hvor mange gange har du ikke prøvet at købe dyrt, som ikke kunne leve op til prisen – og omvendt billigt, som viser sig at være kvalitetsmæssig lige i øjet? OjeOje er din garanti for dansk design af høj kvalitet. Vi har skarpt øje for detaljer og ekspertisen i orden. Vores stifter og kreative direktør, Mette Wotkjær, har som den ene af grundlæggerne bag det succesfulde brille-brand ’Have A Look’ mange års erfaring med brilledesign, og vi holder hele tiden øje med den nyeste udvikling og tendenser inden for brillemode. Derfor får du, trods den billige pris, lette, lækre og legesyge briller i dansk CE-godkendt design med sans for den perfekte pasform og synsstyrker fra 0 til +3.0.

Billigt kan være miljøvenligt

Vi møder af og til påstanden om, at når noget er billigt, så kan produktion og materiale nok ikke tage hensyn til miljøet, men hos OjeOje holder vi hele tiden skarpt øje med klimaet og tænker på alt, der tæller. Alle vores briller er lavet af genanvendt plast, og vores briller er designet i Danmark, og derefter produceret og sejlet hjem fra nøje udvalgte leverandører og producenter i Taiwan.

Upcycled etuier

Vores brilleetuier er lavet af overskudsstof fra tekstilvirksomheden Kvadrat og håndsyet af frivillige kvinder i Danmark fra organisationen Soroptimist International, som arbejder på at forbedre liv og status for kvinder og piger over hele verden. Hos OjeOje får du derfor læsebriller, der er billigere på prisen, men ikke på bekostning af klimaet, som vi stiller skarpt på med materialer, produktion, distribution og vores valg af samarbejdspartnere. Se alle vores upcycled etuier

Altid 3 par for 600 kr. inkl. fragt

Vent et øjeblik! For det ser da ikke så miljøvenligt ud, at man kan købe flere briller til en lavere pris? Men ikke alt er, hvad det ser ud til ved første øjekast. For når du er kommet i læsebrille-alderen, så er ét par læsebriller ikke nok. Der er brug for ét par læsebriller på sengebordet, ved sofaen, i køkkenet til at læse opskrifter og i tasken til at have med på farten – for der er risiko for, at man glemmer at få brillerne med sig, hvis man kun har ét par, og så holder tre par længere end ét par. Derfor kan du altid få 3 par briller for 600 kr. inkl. fragt hos OjeOje, og vi anbefaler, at du køber dine 3 par på én gang, så vi sammen sparer miljøet for tre gange fragt.

Se alle vores recycled læsebriller