Levering & Retur

Dag-til-dag levering

Når du modtager en ordrebekræftelse på mail, sender vi din ordre indenfor 1-2 hverdage. Vi gør alt for at sende din bestilling samme dag, hvis ordren er lagt før kl. 12 på hverdage. Du må forvente ekstra leveringstid i forbindelse med helligdage og højtider. OjeOje kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller fejlleveringer fra forsendelsesvirksomheder.

Forsendelse i Danmark og EU

Alle OjeOje produkter sendes fra Danmark. Fragtomkostninger fremgår i din ordrebekræftelse, før du betaler. Vi pakker alle ordrer med stor forsigtighed og i særligt beskyttende kasser, der er fremstillet af 100% genanvendt FSC-certificeret papemballage. Hvis dine varer mod forventning er beskadiget ved modtagelse, så anmeld det til os med det samme – og senest 2 dage efter modtagelse. Anmeld beskadigelse til contact@ojeoje.com

Forsendelse udenfor EU

Når du køber briller, accessories eller merchandise hos OjeOje, som skal leveres udenfor EU, betaler du ikke dansk moms. Der kan dog komme importafgifter eller skatteafgifter på din pakke i henhold til national lovgivning i destinationslandet. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med at forudsige, hvad beløb, der kan blive pålagt din ordre. Som køber er det dit ansvar at betale alle relaterede importomkostninger, der gælder i det land, pakken leveres til.

Returnering

Vores returneringspolitik giver dig 60-dages ret til returnering, refundering og ordrefortrydelse. Indenfor de 60 dage, tager vi selvfølgelig imod din returnering med et glimt i øjet. Med alle vores ordre følger der en printet returformular inde i kassen for at reducere CO2-aftrykket. Vi anbefaler, du sender dine varer retur i samme kasse, du modtag ordren i, for at gøre returforsendelsen så bæredygtig som overhovedet mulig.

Når du returnerer en vare, påhviler returneringsomkostningerne dig som køber – medmindre selvfølgelig, at vi har lavet en fejl i din ordre. Så klarer vi den. Returnering foregår på eget ansvar, så husk at gemme din forsendelseskvittering som dokumentation for, du har sendt varen og hvornår.

Vi godtager ikke returnering af briller, der har været i brug. Varerne skal være i original emballage og i en tilstand, hvor varen fortsat er salgbar. Det er kundens ansvar, at returvaren ankommer i samme tilstand, som ved modtagelse. 

Når vi har modtaget returforsendelsen og godkendt returneringen, sender vi dig et nyt produkt indenfor 1-2 hverdage. Hvis du har fortrudt dit køb, vil beløbet blive refunderet til din bankkonto, når vi har modtaget returforsendelsen og bekræftet, at ordren lever op til retningslinjerne for fortrydelsesret.

Vi kan ikke udbetale til andre kreditkort end det, der blev brugt, da du betalte ordren. Kun sådan kan vi være med til at minimere brug af stjålne kreditkort. Har du betalt med bakoverførsel, så husk at anføre dit registreringsnummer og kontonummer ved returnering.

Retur adresse
OjeOje
Sorgenfrivej 4A
2800 Lyngby
Denmark

Køb returlabel
For at gøre det nemmere for dig som kunde, tilbyder vi at du kan købe returlabel her

Vi elsker at hjælpe!
Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig!
Mandag til fredag: kl. 10-15
+45 60 58 00 96
contact@ojeoje.com

Køb returlabel

For at gøre det nemmere for dig som kunde, tilbyder vi at du kan købe returlabel her