Om os

Kærlighed ved første blik

OjeOje er det første danske brillebrand, som designer og producerer ALLE briller i genbrugsplast. Alle stel er lavet af 100% genanvendt plast, som stammer fra gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. 100% fri for BPA og ftalater. Unikke briller, der fanger øjet og spreder glæde med deres frække og farvestrålende genbrugsplast!

Se alle vores iøjnefaldende læsebriller

Et godt øje til det farverige look

Hos OjeOje mener vi, at briller er meget mere end blot en nødvendighed! Dine briller skal fremhæve dine øjne, dit udseende og personlige udtryk. Når du prøver et par briller, skal følelsen af ‘yeah’ være til at tage og føle på – og få øje på! Det er idéen bag OjeOje.

Hold øje med de små detaljer

Hos OjeOje har vi et skarpt øje for detaljer – og ekspertisen i orden. Vores stifter og kreative direktør, Mette Wotkjær, har som den ene af grundlæggerne bag det succesfulde brille-brand ’Have A Look’ mange års erfaring med brilledesign. Siden har hun slet ikke kunnet lade være med at følge med brillemoden og særligt de bæredygtige løsninger.

Iøjnefaldende dansk design

OjeOje er din garanti for dansk design af høj kvalitet. Vi er lokaliseret nord for København, hvor der er liv, lækre butikker og sprudlende inspiration, så langt øjet rækker. Den inspiration bruger vi til at designe stilfulde briller udelukkende af genanvendte materialer. Vi har stor erfaring indenfor mode og interiør, og det sikrer dig altid unikke designerbriller til kvinder såvel som mænd.

Det bæredygtige valg og blikfang

Hos OjeOje holder vi hele tiden øje med klimaet. Det betyder, at alle vores stel er lavet af 100% genanvendt plast, som stammer fra enten gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. I stedet for at havne og fylde op som affald, bliver det knust og transformeret på ny til de unikke, frække og farverige OjeOje læsebriller og solbriller, som du kan mikse, matche og fuldende dit look med – og skabe ekstra blikfang!

– Vi designer unikke læsebriller og solbriller, der fanger øjet og spreder glæde med deres frække og farvestrålende genbrugsplast.

– Alle vores stel er lavet af 100% genanvendt plast, som stammer fra gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. 100% fri for BPA og ftalater.

– Vi har øje for klimaet, og vi designer alle vores briller her i Danmark, som derefter produceres og sejles hjem fra nøje udvalgte leverandører og producenter i Taiwan. Vi reducerer vores CO2-aftryk ved at bruge begrænsede mængder emballage samt udelukkende FSC-certificeret pap og papir produceret i Danmark.

  – Vi støtter den danske miljøorganisation Plastic Change, som kæmper for ambitiøse nationale mål for reduktion og genbrug af plastik.

  – Med hver brille følger et brilleetui, som er håndsyet af frivillige Soroptimister i Danmark af overskudsstof fra tekstilvirksomheden Kvadrat. Al overskud fra salg af etuier går til Soroptimist Internationals vigtige arbejde: at forbedre liv og status for kvinder og piger samt forbedre bæredygtigheden for miljøet

  Priser – der holder

  Vi tilbyder altid 1 par briller for 250 kr. og 3 par for 600 kr. inkl. fri fragt. Miks og match dine favoritter, og få et fedt udvalg af briller i enestående looks til en rigtig god pris. Ét par er nemlig aldrig nok, når først du er blevet hooked på læsebriller!

  Vi elsker at hjælpe!

  Ring endelig til os, hvis du har brug for personlig assistance til at vælge din styrke, form og farve.
  Man-Fre: kl. 10-15
  +45 60 58 00 96

  Showroom nord for København

  Har du brug for hjælp til at finde den rette styrke, form eller farve? Så besøg vores OjeOje Showroom i Lyngby på Sorgenfrivej 4. Vores åbningstider er:
  Tirs: kl. 15-17
  Tors: kl. 15-17

  Ønsker du en 1:1 konsultation i vores Showroom, så ring eller skriv til os:

  +45 60 58 00 96
  contact@ojeoje.com

  Få inspiration til nye læsebriller 

  Vi har samlet alle vores nye læsebriller, så du nemt kan få øje på, hvilke briller der hitter i år – og samtidig blive inspireret til at vælge en ny farve eller form. Se alle vores nye recycled læsebriller

  Vi giver dig god tid ...

  … til at beslutte, om du vil beholde dine OjeOje briller. 60-dages fuld returret, for at være helt præcis.

  Vi er her for dig

  Hvis du har spørgsmål, så giv os endelig et ring!
  Man-Fre: kl. 10-15
  +45 60 58 00 96

  Mette Wotkjær

  Mette Wotkjær
  Founder & Creative Director