Om os

OjeOje er det første danske brillebrand, som designer og producerer ALLE briller i genanvendt plast, som stammer fra gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. I stedet for at havne og fylde op som affald, bliver det knust og transformeret på ny til de unikke, frække og farverige OjeOje læsebriller og solbriller, som du kan mikse, matche og fuldende dit look med – og skabe ekstra blikfang!

Se alle vores iøjnefaldende recycled læsebriller

Et godt øje til det farverige look

Hos OjeOje mener vi, at briller er meget mere end blot en nødvendighed! Dine briller skal fremhæve dine øjne, dit udseende og personlige udtryk. Når du prøver et par briller, skal følelsen af ‘yeah’ være til at tage og føle på – og få øje på! 

Hold øje med de små detaljer

Hos OjeOje har vi et skarpt øje for detaljer – og ekspertisen i orden. Vores stifter og kreative direktør, Mette Wotkjær, har som den ene af grundlæggerne bag det succesfulde brille-brand ’Have A Look’ mange års erfaring med brilledesign. Siden har hun slet ikke kunnet lade være med at følge med brillemoden og særligt de løsninger med øje for klimaet.

Iøjnefaldende dansk design

OjeOje er din garanti for dansk design af høj kvalitet. Vi er lokaliseret nord for København, hvor der er liv, lækre butikker og sprudlende inspiration, så langt øjet rækker. Den inspiration bruger vi til at designe stilfulde briller udelukkende af genanvendte materialer. Vi har stor erfaring indenfor mode og interiør, og det sikrer dig altid unikke designerbriller til kvinder såvel som mænd.

Vi har øje for klimaet og hinanden:

• Alle vores briller er recycled og nøje fremstillet af genanvendt plast, som stammer fra gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. I stedet for at havne og fylde op som affald, bliver det knust og transformeret på ny til unikke, frække og farverige OjeOje læsebriller og solbriller, som du kan mikse, matche og fuldende dit look med – og skabe ekstra blikfang!

• Alle vores briller er naturligvis 100% fri for BPA og ftalater.

Med hver brille følger et cool FSC-certificeret etui i robust og vandafvisende design. Etuiet beskytter dine briller mod støv, snavs og potentielle ridser!

• Vi reducerer vores CO2-aftryk ved at bruge begrænsede mængder emballage samt udelukkende FSC-certificeret pap og papir produceret i Danmark.

• Vores upcycled stof-etuier er håndsyet af frivillige Soroptimister i Danmark af overskudsstof fra tekstilvirksomheden Kvadrat. Al overskud fra salg af etuier går til Soroptimist Internationals vigtige arbejde: at forbedre liv og status for kvinder og piger.

• Vi støtter den danske miljøorganisation Plastic Change, som kæmper for ambitiøse mål for reduktion og genbrug af plastik.

• Vi donerer læsebriller til afrikanske kvinder igennem firmaet Coffee Beanies, som arbejder for at skabe bedre kår for kaffebønder i Burundi. Derfor har Coffee Beanies lært kvinderne at strikke bl.a. huer, som bliver solgt i hele Norden. For hver hue de strikker, fordobler de deres ugentlige indtægt.

• Vi samarbejder med Væksthuset, hvor vi hjælper unge, som har en række udfordringer, der betyder, at de har brug for ekstra hjælp og støtte. 

Priser – der holder

Vi tilbyder altid 1 par briller for 250 kr. og 3 par for 600 kr. inkl. fri fragt. Miks og match dine favoritter, og få et fedt udvalg af briller i enestående looks til en rigtig god pris. Ét par er nemlig aldrig nok, når først du er blevet hooked på læsebriller!

Vi elsker at hjælpe!

Ring endelig til os, hvis du har brug for personlig assistance til at vælge din styrke, form og farve.
Man-Fre: kl. 10-15
+45 60 58 00 96

Showroom nord for København

Har du brug for hjælp til at finde den rette styrke, form eller farve? Så besøg vores OjeOje Showroom i Lyngby på Sorgenfrivej 4. Vores åbningstider er:
Tirs: kl. 15-17
Tors: kl. 15-17

Book 1:1 konsultation

Ønsker du en 1:1 konsultation i vores Showroom, så ring eller skriv til os:
+45 60 58 00 96
contact@ojeoje.com

Få inspiration til nye læsebriller 

Vi har samlet alle vores nye læsebriller, så du nemt kan få øje på, hvilke briller der hitter i år – og samtidig blive inspireret til at vælge en ny farve eller form. Se alle vores nye recycled læsebriller

Vi giver dig god tid ...

… til at beslutte, om du vil beholde dine OjeOje briller. 60-dages fuld returret, for at være helt præcis.

Vi er her for dig

Hvis du har spørgsmål, så giv os endelig et ring!
Man-Fre: kl. 10-15
+45 60 58 00 96

Mette Wotkjær

Mette Wotkjær
Founder & Creative Director