Briller med styrker fra +0.5 til +3.0

Briller med styrker fra +0.5 til +3.0

Har du brug for briller med plusstyrke – det, som vi kalder læsebriller? Og ønsker du samtidig at have øje for klimaet? Så er du kommet til det helt rette sted, hvor du kan onlineshoppe recycled læsebriller lavet af genbrugsplast. Hos OjeOje.dk finder du et stort udvalg af briller med styrker fra +0.5 til +3.0 – og hvor der virkelig er tænkt over miljøet, så du kan få nyt liv til dine øjne uden at overse hensynet til kloden.


Se vores store udvalg af læsebriller med styrker fra +0.5 til +3

Hvornår har du brug for læsebriller?

Har du bemærket, at små bogstaver begynder at flyde sammen? At det er svært at læse på din telefon, med mindre du holder den på lang afstand? Og måske har du endda opgivet at læse ingredienslisterne på supermarkedets varer? De fleste har behov for et par læsebriller i 40’erne, hvor mange oplever udfordringer med at tyde det skrevet med småt. Det er her, en læsebrille er din redning og kan hjælpe dig med at stille skarpt trods alderen.

Hvad er læsebriller?

Læsebriller er briller, hvor brilleglasset eller linsen fungerer som et forstørrelsesglas, hvilket gør genstande som bøger, mobiler, computerskærme og menukort lettere at læse. Briller med plusstyrker anvendes normalt, når presbyopi udvikler sig – en aldersrelateret tilstand, som rammer de fleste og gør det sværere at fokusere på genstande tæt på.

Hvad er presbyopi?

Hvis du er i det årti, der begynder med et 4-tal, vil du sikkert opleve forandringer i dine øjne – på fagsprog hedder det presbyopi eller det lidt mindre attraktive ‘gammelmandssyn’ eller ‘alderssyn’. Presbyopi opstår naturligt med alderen, når øjets linse mister sin fleksibilitet, og det bliver sværere at skifte fokus. Det er lidt som med linsen på et kamera. Måske ser billedet ud, som det plejer, når du kigger i linsen. Men når du vil se ting tæt på eller langt væk, flyder det lidt ud, og du kan ikke længere stille skarpt på verden omkring dig = DU HAR BRUG FOR ET PAR LÆSEBRILLER!

8 tegn på, at du har brug for læsebriller:


1.
Uskarpt syn eller sløret syn ved normal læseafstand.

2.
Trætte øjne under læsning eller computerarbejde.

3.
Sværere ved at skifte fokus mellem afstande.

4.
Behov for at holde mobil, bog eller bærbar computer længere væk.

5.
Armene føles for korte til at kunne holde genstande langt nok væk til at stille skarpt.

6.
Hovedpine under læsning.

7.
Svært ved at tyde noget skrevet med småt især i dæmpet belysning.

8.
Alder over 40 år.

Hvilken styrke har læsebriller?

Læsebriller har plusstyrke og varierer normalt fra +1.0 til +3.0. De fleste opdager behovet for læsebriller, når styrken når +1. Læsebriller, også kaldet ’færdiglavede’ briller eller ’ready-to-wear’ briller, er ikke specialfremstillede af en optiker og kan nemt købes online, hvis du kender din styrke og ikke har andre synsudfordringer som fx bygningsfejl, der skal tages højde for.

Hvordan finder du din styrke?

Er du i tvivl om din styrke, kan du få lavet en synstest hos en optiker. De fleste steder tilbyder dem gratis, og du er ikke forpligtet til at købe briller hos dem. Du kan også bruge OjeOjes aldersinddelte styrkeguide til at pege dig i den rigtige retning:

35-40 år: +0.5
40-45 år: +1.0
45-50 år: +1.5
50-55 år: +2.0
55-60 år: +2.5
60-65 år: +3.0

– vakler du mellem to styrker, anbefaler vi altid, at du vælger den laveste, da det kan føles meget ubehageligt at gå for hurtigt op i styrke.

Hvordan vælger du de rigtige læsebriller?

Læsebriller er ikke kun en nødvendighed, men også en fed accessory, hvis du vælger den rette form og farve. Vores læsebriller findes i seks stærke modeller – A, B, C, D, E og F – og i flere end 20 forskellige farver lige fra klassisk sort, tortoise og mørkeblå til farverige nuancer som orange, lilla og grøn. Hos OjeOje finder du både runde læsebriller, firkantede læsebriller, ovale læsebriller og rektangulære læsebriller

Briller med styrke på tilbud – 3 par for 600 kr.

Læsebriller behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene! Hos OjeOje koster et par læsebriller 250 kr. inkl. upcycled etui, mens 3 par kun koster 600 kr. inkl. fragt. Billigt, ja. Men hos OjeOje kalder vi det ikke billige læsebriller. De koster bare mindre end mange andre steder og er et godt bevis på, at det ER muligt at designe og producere cool læsebriller til en fair pris. Du kan mikse vores briller på tværs af hele OjeOje-kollektionen og sammensætte din egen brillekollektion med farver og former, så langt øjet rækker.

Tag også et kig på vores cool solbriller med styrke

Hjælp til den perfekte læsebrille

Er du i tvivl om, hvilken brille og styrke du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil meget gerne hjælpe dig!
Man-Fre: kl. 10-15
+45 60 58 00 96
contact@ojeoje.com

Besøg vores Showroom

Du kan også bruge vores store guide 10 tips til den perfekte brille eller komme forbi Lyngby og besøge vores Showroom på Sorgenfrivej 4, hvor du kan se og prøve alle vores læsebriller med styrker fra +0.5 til +3. Vores Showroom har åbent to dage om ugen:
Tirs: kl. 15-17
Tors: kl. 15-17