Et blik på brillemoden 2024

Et blik på brillemoden 2024

Det kan være svært at få øje på den 'rigtige' brille, når brillemoden er fuld af forskellige farver, former og stilarter, så langt øjet rækker. OjeOjes stifter Mette Wotkjær guider dig gennem de 8 nyeste tendenser, så du kan øjne de perfekte læsebriller, der vil tage din brillestil til næste niveau.


Se alle vores nye, recycled læsebriller

Tendens 1: Briller som en stilfuld accessory

Den perfekte læsebrille handler ikke kun om at kunne se godt, men skal også se godt ud sammen med din personlige stil og få dig til at blive set. Brug dine OjeOje læsebriller som en iøjnefaldende accessory, der giver dig mulighed for at udtrykke din unikke stil – om de sidder på næsen eller i håret vil de stadig være den accessory, som giver et øjeblikkeligt blikfang!

Tendens 2: Farverige briller

Skru op for dit look med iøjnefaldende farver! I 2024 stiller brillemoden skarpt på farver i alle nuancer fra grøn, lilla og orange til mørkeblå og tortoise (skildpaddefarvet). OjeOje har et stort udvalg af farverige briller, som tilfører dit look et strejf af liv og energi – og giver dig mulighed for at skrue op eller ned for andres blikke på dig, alt efter dit humør.

Se vores udvalg af farverige læsebriller

Tendens 3: Transparente farver

Årets brillemode har længe haft kig på transparente farver, der giver et let og livligt blik, og som ses både på kvinder og mænd. Transparente og gennemsigtige stel er blevet særligt populære, fordi de giver et raffineret look og samtidig er tidløse og passer til ethvert outfit – uanset, om du er på job, hjemme eller til middag hos venner. De transparente briller passer godt til de fleste hudtoner og ansigtsformer, da de ikke virker for dominerende og heller ikke skaber en for stor kontrast. OjeOje har et særdeles godt øje til de transparente nuancer, og med vores briller får du mulighed for at opgradere dit brillelook med et iøjnefaldende, elegant look.

Se vores udvalg af transparente læsebriller

Tendens 4: Store briller

Denne sæson er de store og markante læsebriller også en musthave for både kvinder og mænd. Den stigende tendens med oversized stel skyldes brillernes iøjnefaldende look, der udstråler en cool og stilfuld attitude. Bonusinfo: De store linser i stellet øger dit synsfelt markant, da brillerne dækker hele området omkring dine øjne. Hvis du også investerer i et par store solbriller, vil du forebygge eller mindske rynker, da de store og mørke linser med 100% UV-beskyttelse beskytter den tynde hud omkring øjnene. Det er ikke for ingenting, at vi kan kalde solbriller for verdens bedste anti-age!

Se vores udvalg af store læsebriller

Tendens 5: Skildpaddefarvet stel

Det tidløse skildpaddemønster, også kendt som tortoise, er en tendens, som du hele tiden vil få øje på i brillemoden lige nu! Det klassiske look gør det til et favoritvalg for både kvinder og mænd. Stilen er enkel, og det klassiske mønster med det flotte miks af brune, sorte og gyldne toner passer godt til alle hudtoner og hårfarver. Hvis du foretrækker et klassisk udseende, der både kan anvendes på jobbet og til en mere afslappet stemning, bør du overveje at investere i et par læsebriller i det populære skildpaddemønster.

Se vores udvalg af skildpaddemønstrede læsebriller

Tendens 6: Match brillerne med din hårfarve

Brillemoden i 2024 har også fokus på harmoni. Du kan have et godt øje til mange forskellige farver og former, men det hele skal gå op i en højere, harmonisk helhed. OjeOjes udvalg af farver og former giver dig mulighed for at matche brillerne med din hårfarve og skabe en synligt smuk sammenhæng i dit look.

Se vores store guide Find brillen til din hårfarve

Tendens 7: Runde briller

Runde briller er en populær trend inden for brillemoden lige nu – men sandheden er, at de aldrig går af mode! Selvfølgelig kommer og går brilletendenser, men runde briller til kvinder og mænd er blevet en kultklassiker. OjeOjes runde briller er både trendy og lette, og de passer godt til de fleste looks – både afslappet og business. Prøv et par runde briller i sand eller mørkegrå, som giver et raffineret og cool look. Eller vær ekstra modig og kast dig ud i et par runde briller i en stærk farve som orange!

Se vores udvalg af runde læsebriller

Tendens 8: Recycled briller

Det er vigtigt at holde en bæredygtig fremtid for øje, både når det gælder materialer og genbrug. Ved at vælge OjeOjes recycled læsebriller bliver du en del af den synlige bevægelse mod et mere miljøvenligt valg, uden du behøver at gå på kompromis med din stil, syn eller komfort. Alle vores briller er lavet af genanvendt plast, som stammer fra gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. 100% fri for BPA og ftalater.

Læs mere om vores recycled læsebriller