Læsebriller til kvinder

Læsebriller til kvinder

OjeOjes smarte læsebriller til damer er designet og produceret med øje for klimaet. Det betyder, at ALLE vores briller er lavet af genanvendt plast, som stammer fra enten gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. I stedet for at havne og fylde som affald, bliver det knust og transformeret på ny til de unikke og smarte læsebriller og solbriller med styrke til kvinder, som du kan mikse, matche og fuldende dit look med – perfekt til at skabe ekstra blikfang!


Få øje på alle vores læsebriller til damer

Stort udvalg af dame læsebriller

Læsebriller er ikke kun en nødvendighed, men også en fed accessory, hvis du vælger briller i den rette form og farve. OjeOjes læsebriller findes i seks stærke modeller – A, B, C, D, E og F – og flere end 20 forskellige farver fra legesyg lilla, orange og grøn til klassiske kulører som tortoise (skildpaddefarvet), sort og mørkeblå. Find din favorit form:

Runde dame læsebriller
Firkantede dame læsebriller
Ovale dame læsebriller
Rektangulære dame læsebriller
Oversized dame læsebriller
Små dame læsebriller

Sådan spotter du den perfekte damebrille

Det kan være svært at finde ud af, hvilken form, farve og størrelse dine nye briller skal have for at være lige i øjet til dig og din stil. Hos OjeOje mener vi, at en ny brille skal føles perfekt i det sekund, du prøver den på. Følelsen af ‘yes!’ skal være til at tage og føle på. Og få øje på! Derfor anbefaler vi at gå uden om:

• 
Umoderne eller forældede stel.


 Briller, der visuelt tynger ansigtet og får dig til at se træt, trist og måske endda ældre ud.


 Halvmåneformede briller – briller, hvor brilleglasset kun er halvt.


 Meget tykke brilleglas. Gå efter brilleglas, der ikke er tykkere end stellet og rager ud over det.

Brug denne huskeliste til at finde de perfekte damebriller:


1. Fokusér på et markant stel eller et stel med opadgående linjer. I takt med at vi bliver ældre, falder alting mere mod syd – også ansigtet. Løft i stedet dit ansigt med et par fantastiske OjeOje briller, der trækker dig op.

2.
Brug dine briller som en accessory, og tilføj farver og kontraster til din stil.


3.
Vælg altid briller, der komplimenterer og balancerer din ansigtsform.


4.
 Følg grundreglen om, at toppen af dit stel skal flugte med det nederste af dine øjenbryn.


5.
Gå efter briller i transparente farver, som ofte fungerer bedre end metal, der kan virke hårdere og dominerende.


6.
Vær opmærksom på, at det er bedre at vælge briller, der passer godt til din hårfarve end din øjenfarve.


I sidste ende vil vi altid anbefale dig at bruge din mavefornemmelse og vælge de briller, som føles bedst på næsen!

Hvilke styrker fås OjeOjes dame læsebriller i?

Alle vores læsebriller og solbriller med styrke fås i styrker fra +0.5 til +3.0. De fleste får brug for et par briller med plusstyrke, når de runder de 40+ år. Det er her, man kan mærke, at synet forandrer sig. Du får fx sværere ved at stille skarpt på ting tæt på og sværere ved at ændre fokus. Det skyldes, at øjets linse mister sin fleksibilitet – på fagsprog kalder vi det presbyopi, og det betyder, at øjets naturlige evne til at fokusere bliver dårligere med årene. Det sker for alle, og det er helt naturligt, så ingen grund til panik! Men her er det godt at få øje på et par OjeOje læsebriller i en fart, så du undgår symptomer som hovedpine, trætte øjne og muskelspændinger. 

Hvordan finder du din styrke?

Hvis du er i tvivl om din præcise styrke, vil vi altid anbefale, at du bestiller en synstest hos en optiker. De fleste steder tilbyder de gratis test, og du er ikke tvunget til at købe briller hos dem. Du kan også bruge vores simple aldersinddelte styrkeguide til at pege dig mod den rette styrke:

35-40 år: +0.5
40-45 år: +1.0
45-50 år: +1.5
50-55 år: +2.0
55-60 år: +2.5
60-65 år: +3.0

Vakler du mellem to styrker, fx mellem +1.5 og +2.0, vil vi altid anbefale, at du vælger den laveste, da det kan føles meget ubehageligt at gå en halv styrke op for hurtigt.

Damebriller til fair priser – altid 3 par for 600 kr.

Læsebriller og solbriller med styrke behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene! Hos OjeOje kan du altid få briller til fair priser, endda med øje for klimaet. Et par damebriller koster altid 250 kr. inkl. et FSC-certificeret etui, mens du får 3 par for 600 kr. inkl. fragt. Billigt, ja. Men hos OjeOje kalder vi det ikke billige briller. De koster bare mindre end mange andre steder og er et godt bevis på, at det ER muligt at lave gode briller til en god pris. Og når du først er kommet i det årti, som begynder med 4, er ét par læsebriller nemlig sjældent nok – det kan jo ske, at man glemmer at få læsebrillerne med sig, hvis man kun har det ene par! Du kan mikse og matche på tværs af hele OjeOje kollektionen og sammensætte dine favoritter, så din brillegarderobe har det hele.

Miks også med vores cool dame solbriller med styrke

Øje for klimaet

Hos OjeOje holder vi også hele tiden øje med klimaet. Det betyder, at du med god samvittighed kan købe dine læsebriller og solbriller hos os, da ALLE vores briller er lavet af genanvendt plast – de er det, som vi kalder recycled. Det betyder, at de er lavet af eksisterende materialer, som stammer fra enten farvet eller gennemsigtigt plastemballage fra flasker, skruelåg og fødevarer. I stedet for at havne og fylde som affald bliver plastikken knust og transformeret på ny til de fede og farverige recycled læsebriller med øje for miljøet!

Hjælp til den perfekte damebrille

Har du brug for hjælp til at finde den rette styrke, form eller farve, er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil meget gerne hjælpe dig. Du har også mulighed for at prøve hele OjeOje kollektionen af farverige og unikke damebriller i vores Showroom i Lyngby på Sorgenfrivej 4. Vi har åbent to gange om ugen:
Tirs: kl. 15-17
Tors: kl. 15-17

Book 1:1 konsultation

Ønsker du en 1:1 konsultation i vores Showroom, så ring eller skriv til os:
Man-Fre: kl. 10-15
+45 60 58 00 96
contact@ojeoje.com