Læsebriller til mænd

Læsebriller til mænd

OjeOjes herrebriller er designet og udviklet med miljøet for øje. Det betyder, at ALLE vores briller er lavet af genanvendt plast, som stammer fra enten gennemsigtig eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. I stedet for at ende som affald bliver det knust og forvandlet til cool og unikke læsebriller og solbriller med styrke til mænd. Skab ekstra blikfang med et par nye, recycled læsebriller og fuldend dit look!


Kast et blik på vores læsebriller til herre

Bredt udvalg af læsebriller til mænd

Læsebriller er ikke kun et must, hvis du har brug for ekstra styrke til at se klart; det er også en fed accessory, særligt hvis du vælger et par briller, som både passer og sidder perfekt. OjeOjes læsebriller fås i seks stærke modeller – A, B, C, D, E og F – og flere end 20 forskellige farver, lige fra de klassiske som tortoise, sort og mørkeblå til de lidt mere modige farver som lilla, orange og grøn. Formen på vores 4 stærke modeller:

Model A = runde herre læsebriller
Model B = firkantede herre læsebriller
Model C = ovale herre læsebriller
Model D = rektangulære herre læsebriller

Sådan øjner du den perfekte herrebrille

Det kan være svært at beslutte, hvilken form, farve og størrelse dine nye læsebriller skal have for, at de passer perfekt til dig og din stil. Hos OjeOje mener vi, at ’yes’-følelsen skal være det første, du mærker, når du prøver et par nye herrebriller. Vi anbefaler, at du går uden om:

Umoderne eller forældede stel.

Briller, der visuelt gør dit ansigt tungt og får dig til at se træt og måske endda ældre ud, end du er.

Halvmånebriller, dvs. briller med halve

Meget tykke brilleglas. Sørg altid for at vælge brilleglas, der ikke er tykkere end stellet, så de ikke stikker ud.

Brug denne tjekliste til at finde de ideelle herrebriller:


1. Hav fokus på et stel med opadgående linjer eller et markant stel. Når vi bliver ældre, falder alt mere mod syd, også vores ansigter. Løft i stedet dit ansigt med et par markante OjeOje briller, der trækker op.

2.
Brug briller som et tilbehør, der understreger din personlige stil.

3.
Vælg en brilleform, som komplimenterer og balancerer din ansigtsform.

4.
Lyt til grundreglen om, at toppen af dit stel skal flugte med undersiden af dine øjenbryn.

5.
Stel i klare og transparente farver fungerer ofte bedre end stel i metal, da kontrasten ellers kan virke for stor.

6.
Vær opmærksom på, at det ofte er bedre at gå efter briller, der passer til din hårfarve end din øjenfarve.


Til syvende og sidst vil vi altid anbefale dig, at du skal vælge de briller, der føles bedst for dig. Brug din mavefornemmelse!

Hvilke styrker fås OjeOjes læsebriller til mænd i?

Alle Oje Ojes læsebriller og solbriller med styrke til mænd fås i fem styrker: +0.5, +1.0, +1.5, +2.0, +2.5 og +3.0. Når man runder de 40 år, vil de fleste mærke, at synet ændrer sig. Det kan føles som om, armene er blevet for korte! Du kan opleve, at det bliver sværere at fokusere på objekter tæt på og skifte fokus. Det skyldes, at øjets linse mister sin fleksibilitet – på fagsprog kalder vi det presbyopi, og det betyder, at øjets naturlige evne til at fokusere forringes med årene. Det er helt normalt, så der er ingen grund til panik! Men det bedste, du kan gøre, er at øjne et par OjeOje læsebriller og slå til, så du undgår trætte øjne, hovedpine og muskelspændinger.

Hvilken styrke skal du vælge?

Hvis du er usikker på din præcise styrke, vil vi altid anbefale, at du får foretaget en synstest hos en optiker. Mange steder tilbyder de testen gratis, og du er ikke forpligtet til at købe briller hos dem. Alternativt kan du benytte vores simple aldersinddelte styrkeguide:

35-40 år: +0.5
40-45 år: +1.0

45-50 år: +1.5
50-55 år: +2.0
55-60 år: +2.5
60-65 år: +3.0

Hvis du ligger midt imellem to styrker – fx +1.0 og +1.5 – vil vi altid anbefale, at du vælger den laveste, da det ikke føles rart at gå for hurtigt op i styrke.

Herrebriller til rimelige priser – altid 3 par for 600 kr.

Fede læsebriller og solbriller med øje for klimaet behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene! Hos OjeOje koster ét par herrebriller altid 250 kr., og du får 3 par for 600 kr. inkl. fragt – det gælder både læsebriller og solbriller med styrke inkl. et FSC-certificeret etui. Når du først er kommet i det årti, som begynder med 4, er ét par briller nemlig sjældent nok – det kan jo ske, at man glemmer at få læsebrillerne med sig, hvis man kun har det ene par! Du kan mikse på kryds og tværs af kollektionen og sammensætte dine favoritter, så din brillegarderobe rummer styles og farver, så langt øjet rækker.

Miks også med vores cool herre solbriller med styrke 

Vi har øje for klimaet

Til sidst er det vigtigt at nævne, at hos OjeOje holder vi hele tiden øje med klimaet. Det betyder, at du med god samvittighed kan shoppe dine nye briller hos os, da ALLE vores læsebriller og solbriller er lavet af genanvendt plast, som stammer fra enten gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. I stedet for at havne og fylde som affald bliver det knust og transformeret på ny til fede recycled læsebriller – nemme at få øje på!

Hjælp til den perfekte herrebrille

Er du stadig usikker og har brug for hjælp til at finde den rette styrke, form eller farve, er du velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig! Du har også mulighed for at se og prøve hele OjeOje herrekollektion i vores Showroom, som ligger i Lyngby på Sorgenfrivej 4. Vores åbningstider er:
Tirs: kl. 15-17
Tors: kl. 15-17

Book 1:1 konsultation

Ønsker du en 1:1 konsultation i vores Showroom, så ring eller skriv til os:
Man-Fre: kl. 10-15
+45 60 58 00 96
contact@ojeoje.com