Store briller

Store briller

Store dame- og herrebriller, der vil ses! Vi får hele tiden øje på store og markante briller i gadebilledet – båret både af kvinder og mænd i form af mellemstore eller oversized brillestel. Det er en brilletrend, som ikke forsvinder foreløbig. Men hvorfor er de store stel så populære? Vi tror på, at den stigende trend skyldes stellenes iøjnefaldende design, der har et markant og cool look og samtidig fremhæver øjnene, som er vores mest fremtrædende ansigtstræk.


Se OjeOjes udvalg af markante og store læsebriller

Markante briller skaber en sofistikeret stil

At finde den helt rigtige store læsebrille handler ikke kun om at kunne se godt, men også om at se godt ud og få dig til at blive set. Du kan bruge dine markante læsebriller som en iøjnefaldende accessory og skabe en sofistikeret stil; uanset om de store briller sidder på din næse eller i håret vil de være et øjeblikkeligt blikfang og den accessory, som folk først får øje på!

Oversize briller til enhver lejlighed

Hos OjeOje har vi store briller i mange forskellige farver – alt fra klassiske farver som sort, tortoise (skildpaddefarvet), mørkeblå og grøn til den dristige farve orange. Så selvom du kun er til store og markante briller, giver de mange farver dig flere muligheder for at forvandle dit outfit fra hverdag til fest – og tilbage igen. 

Store briller giver store fordele

En anden god grund til, at oversized læsebriller er blevet meget populære, er, at de øger dit synsfelt markant, da de bredere og højere linser giver et større og klarere vindue til dine øjne. Hvis du kaster dig ud i et par store solbriller, vil de samtidig være med til at forebygge rynker, da de store og mørke linser med 100% UV-beskyttelse beskytter den tynde hud omkring øjnene – vi kalder de store solbriller for verdens bedste anti-age! Der er så mange fordele at få øje på ved at vælge oversized briller, så vær modig og kast dig ud i et par.

Se vores udvalg af store læsebriller
Se vores udvalg af store solbriller med styrke

Store og runde briller

Få øjnene op for dit perfekte brillematch i oversized briller ved at gå efter den form, der balancerer din ansigtsform bedst i stedet for at fremhæve den yderligere. Har du fx et rundt ansigt, kan store og runde briller få dit ansigt til at se mere rundt ud. Du behøver ikke at hoppe i den komplet modsatte retning med firkantede læsebriller, men nogle store briller vil i højere grad balancere din ansigtsform og give et harmonisk look end andre. Er du i tvivl om, hvilken ansigtsform du har, kan du anvende vores guide Find brillen til din ansigtsform

Hvordan bærer du store briller?

Sørg for, at de store briller sidder godt på din næse, så stellet ikke rører dine kinder eller dele af dit ansigt, når du fx smiler. Markante briller kan veje lidt mere end mindre briller, så det skal føles rart på din næseryg. Har du brug for et par ekstra øjne på sagen, er vi altid klar til at hjælpe. Du har også mulighed for at prøve hele kollektionen af store, farverige designbriller i vores Showroom i Lyngby på Sorgenfrivej 4:
Tirs: kl. 15-17
Tors: kl. 15-17

Book 1:1 konsultation

Ønsker du en 1:1 konsultation i vores Showroom, så ring eller skriv til os:
+45 60 58 00 96
contact@ojeoje.com