Sådan køber du læsebriller online

Sådan køber du læsebriller online

Har du fået øje på en uundværlig brille i vores webshop, men har brug for hjælp til at være sikker på, hvordan du køber OjeOje briller, så de både sidder godt og får dig til at se godt? Her er din trin-for-trin guide til at bestille dine nye OjeOje briller online – så du er sikker på, at de er lige i øjet!

Shop online læsebriller

Trin 1: Få styr på din styrke

Vi kan ikke lukke øjnene for, at der er brug for at have styr på styrken, før du bestiller en brille med styrke! Du finder tilbud om gratis synstest hos rigtigt mange optikere, og du er ikke forpligtet til at købe dine briller samme sted, men du kan bruge testen til at bestille dine nye OjeOje briller online og ramme plet ved første øjekast. Det er altid en god ide at få testet dine øjne – men du kan også bruge vores aldersinddelte styrke-guide som tommelfingerregel:

35-40 år: +0.5
40-45 år: +1.0

45-50 år: +1.5
50-55 år: +2.0
55-60 år: +2.5
60-65 år: +3.0

– er du i tvivl og vakler mellem to styrker, anbefaler vi, at du vælger den laveste.

Trin 2: Find din form

Du skal ikke holde dig tilbage fra at købe dine OjeOje læsebriller online, fordi du er usikker på, hvilken brille der ser bedst ud på dit ansigt. Du kan se guides på nettet om at matche formen på dit ansigt med formen på dine briller, men ved du egentlig, om dit ansigt er rundt, ovalt, firkantet eller hjerteformet? Vi har lavet vores egen skabelon, som du kan downloade lige her. Print, klip ud, og få hurtigt syn for hvilken af vores brilletyper, som vil være dit øjeblikkelige match.
Runde læsebriller
Firkantede læsebriller
Ovale læsebriller
Rektangulære læsebriller

Det bliver ikke nemmere! Det skulle lige være, hvis du bor i nærheden af vores fysiske OjeOje Showroom nord for København, hvor vi altid tager imod med åbne arme og øjne og giver dig personlig vejledning til at finde dit perfekte brillematch. OjeOje Showroom i Lyngby på Sorgenfrivej 4. Vores åbningstider er:
Tirs: kl. 15-17
Tors: kl. 15-17

Trin 3: Find din farve

Drømmer du om at se og indtage verden i farver, så har vi her hos OjeOje smukke og farverige stel, så langt øjet rækker, for vi tror på, at briller er til at for at blive set. Vil du have hjælp til at vælge den farve, der matcher både dine øjne, stil og udtryk, kan du se vores farveguide. Vi har samlet alle vores nye læsebriller, så du nemt kan få øje på, hvilke briller der hitter i år – og samtidig blive inspireret til at vælge en ny farve eller form. 

Trin 4: Læg i kurven – husk: 3 for 600 kr.

Når du har fundet den brille, som er kærlighed ved første blik, lægger du den blot i kurven – gerne sammen med to lige så iøjnefaldende briller. Hos OjeOje har vi nemlig altid 3 briller for 600 kr. inkl. fragt – det gælder både solbriller og læsebriller – så du kan driste dig uden for dit sædvanlige look og vælge farver og brilletyper til forskellige situationer.  

Trin 5: Dag-til-dag levering

Der går kun 1-2 hverdage, før du modtager dine nye OjeOje briller – vi sender samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12 – og vi lover dig, at de øjeblikkeligt vil løfte dit humør med deres fine farvespil. Med hver brille får du et cool FSC-certificerede etuier i robust og vandafvisende design. Etuiet beskytter dine briller mod støv, skidt og potentielle ridser!

Shop og støt

Du kan også købe et upcycled etui i shoppen og samtidig være med til at støtte Soroptimist Danmark. De populære bløde etuier er håndsyet af frivillige Soroptimister i Kolding af stofrester fra Kvadrat. Al overskud fra salg af etuier går til Soroptimist Internationals vigtige arbejde: at forbedre liv og status for kvinder og piger.

Styrke-garanti: 60-dages fuld returret

Er din nye OjeOje brille alligevel ikke lige i øjet? Vi tror på, at vi har den perfekte OjeOje brille til dig, så vi har svært ved at se et mismatch for os. Men skulle det alligevel ske, giver vi dig hele 60 dage til returnere brillerne – skriv gerne til os, vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge en anden brille. Vi sender i øvrigt vores briller ud i en kasse med printet returformular, så du nemt kan sende brillerne retur i samme kasse. På den måde gør vi sammen en eventuel returforsendelse så bæredygtig som overhovedet mulig.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil meget gerne hjælpe dig!
Man-Fre: kl. 10-15
+45 60 58 00 96
contact@ojeoje.com

OjeOje Showroom

Har du brug for hjælp til at finde den rette styrke, form eller farve? Så besøg vores OjeOje Showroom i Lyngby på Sorgenfrivej 4. Vores åbningstider er:
Tirs: kl. 15-17
Tors: kl. 15-17